Privacy- statement

FCBV/STEW is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Uiteraard worden persoonsgegevens van gemeenten, UWV en klanten, als ook bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt FCBV/STEW zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. De website maakt gebruik van Google Analytics. Deze informatie is niet tot individuele personen te herleiden.

E-mail

FCBV/STEW verstuurt periodiek een nieuwsbrief. U kunt uw toestemming voor het ontvangen van deze nieuwsbrief altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink.

Gebruik van persoonsgegevens door derden

Bij de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens gaat FCBV/STEW zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen díe gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die FCBV/STEW jegens u is aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.

FCBV/STEW laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: FCBV/STEW, t.a.v. de Privacy Officer, Arlandaweg 92, 1043 EX Amsterdam of e-mail [email protected] .

Amsterdam, maart 2018

 

 

backtotop

>> Nieuws

Dag van de ZZP’er

De Dag van de ZZP'er (#dvdzzp) is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp'er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. Het is een dag vol inspiratie en motivatie, vele mogelijkhe...
(more..)

Boekentip: Succesvol ondernemen met autisme.

Marijn Bon weet alles over kastjes en muren. Na de diagnose ‘asperger’ lukte het maar niet om een baan te vinden. Tijdens een ondernemerstraining raakte ze geïnspireerd, maar ze zocht nog wel naar ...
(more..)

VACATURE ERVAREN ADVISEUR

FCBV/STEW B.V. is gespecialiseerd in advisering van startende en gevestigde ondernemers in het kleinbedrijf. Wij adviseren gemeenten inzake het verstrekken van een krediet en/of Bbz-uitkering aan s...
(more..)

Recordaantal nieuwe eenmanszaken in 2018

Van de ruim 191.000 bedrijven die vorig jaar in Nederland zijn opgericht, was 94 procent een eenmansbedrijf, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag. Er werden in dat jaar ook...
(more..)