Privacy- statement

FCBV/STEW is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Uiteraard worden persoonsgegevens van gemeenten, UWV en klanten, als ook bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt FCBV/STEW zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. De website maakt gebruik van Google Analytics. Deze informatie is niet tot individuele personen te herleiden.

E-mail

FCBV/STEW verstuurt periodiek een nieuwsbrief. U kunt uw toestemming voor het ontvangen van deze nieuwsbrief altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink.

Gebruik van persoonsgegevens door derden

Bij de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens gaat FCBV/STEW zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen díe gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die FCBV/STEW jegens u is aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.

FCBV/STEW laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: FCBV/STEW, t.a.v. de Privacy Officer, Arlandaweg 92, 1043 EX Amsterdam of e-mail [email protected] .

Amsterdam, maart 2018

 

 

backtotop

>> Nieuws

Zzp’er moet nog minstens jaar wachten op nieuwe wet

De uitwerking van de nieuwe zzp-wet heeft minstens een jaar vertraging opgelopen, omdat de Europese Commissie mogelijk niet achter de invulling staat. De nieuwe wet zal pas vanaf 2021 in werking tr...
(more..)

Helloprint wint de Rotterdamse Ondernemersprijs

Helloprint heeft vanavond de Rotterdamse Ondernemersprijs ontvangen. De jury roemt het bedrijf in drukwerk om z’n ‘grensverleggende ondernemerschap’. ,,De groei van het bedrijf is indrukwekkend’’, ...
(more..)

Trots op jouw ondernemerschap!

Vandaag, 16 november, is het de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop in heel Nederland ondernemers in het zonnetje worden gezet. Wij willen graag al onze ondernemende klanten die wij begeleide...
(more..)

Ondernemers kijken ondanks personeelstekorten positief naar 2019

Veel ondernemers zijn optimistisch over volgend jaar. Ze verwachten in 2019 een hogere omzet in de boeken te zetten. Daarnaast zijn ze positief over de werkgelegenheid en investeringen. Dat blij...
(more..)