Privacy- statement

FCBV/STEW is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Uiteraard worden persoonsgegevens van gemeenten, UWV en klanten, als ook bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt FCBV/STEW zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. De website maakt gebruik van Google Analytics. Deze informatie is niet tot individuele personen te herleiden.

E-mail

FCBV/STEW verstuurt periodiek een nieuwsbrief. U kunt uw toestemming voor het ontvangen van deze nieuwsbrief altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink.

Gebruik van persoonsgegevens door derden

Bij de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens gaat FCBV/STEW zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen díe gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die FCBV/STEW jegens u is aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.

FCBV/STEW laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: FCBV/STEW, t.a.v. de Privacy Officer, Arlandaweg 92, 1043 EX Amsterdam of e-mail [email protected] .

Amsterdam, maart 2018

 

 

backtotop

>> Nieuws

Recordaantal nieuwe eenmanszaken in 2018

Van de ruim 191.000 bedrijven die vorig jaar in Nederland zijn opgericht, was 94 procent een eenmansbedrijf, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag. Er werden in dat jaar ook...
(more..)

Bijna 126.000 bedrijven erbij in 2018

In 2018 zijn er netto 125.819 bedrijven bij gekomen. Het aantal starters steeg en het aantal 'stoppers' en faillissementen daalde. De groei van het aantal bedrijven is in alle provincies merkbaar, ...
(more..)

Deliveroo-bezorgers zijn geen zzp’ers: Wat zijn de gevolgen?

De rechter heeft geoordeeld: bezorgers van Deliveroo zijn geen zzp'ers, maar schijnzelfstandigen. De contracten zijn niet bespreekbaar, de tarieven zijn te laag, en de werkdagen zijn niet flexibel ...
(more..)

Kleinste aantal faillissementen van deze eeuw genoteerd in 2018

Afgelopen jaar zijn 3.144 bedrijven en instellingen (exclusief eenmanszaken) failliet gegaan. Dat is het kleinste aantal van deze eeuw, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In mei...
(more..)